2017-03-31
Diamant Gépszerviz ISO tanusítványa és SAP bevezetése


Ez az akció már nem érvényes (a terméket azonban továbbra is forgalmazzuk).
Aktuális árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken.

5 db-os lamellás csiszoló készlet

A lamellás-csapos csiszolók használhatók levegős vagy elektromos szerszámgépekben. A legjobb minőségű ipari vászonból gyártva. Alkalmazások széles körére használhatók, pl. rozsda eltávolítása, hegesztések eldolgozása, és fa csiszolása festést megelőzően. Könnyített fejkialakítás a szűk helyekhez való jobb hozzáférés érdekében.5 darabos készlet Tartalma: 50x15 P60 szemcse; 30x15, 40x15, 50x20, 60x30 P80 szemcse.
Tovább...

Vágókorong

Süllyesztett vágókorong általános célú használatra fémekhez. Használata biztonságos, és optimális hatékonyságú. Használható az összes kézi sarokcsiszoló géppel. Köszörülésre nem alkalmas.
Tovább...


Lamellás csapos csiszoló

3 mm-es szárral. A lamellás-csapos csiszolók használhatók levegős vagy elektromos szerszámgépekben. A legjobb minőségű ipari vászonból gyártva. Alkalmazások széles körére használhatók, pl. rozsda eltávolítása, hegesztések eldolgozása, és fa csiszolása festést megelőzően. Könnyített fejkialakítás a szűk helyekhez való jobb hozzáférés érdekében.
Tovább...

Vágókorong

Egyenes, erősített vágókorong Használata biztonságos, és optimális hatékonyságú. Használható az összes kézi sarokcsiszoló géppel. A 180 mm és 230 mm méretek használhatók körfűrészeken, a 300 mm és 350 mm méretek pedig daraboló fűrészeken, a furat kompatibilitásának függvényében. Nedves vágásra nem használható. A24/A36 minőség - Rozsdamentes acélhoz, C24 minőség - Kőhöz és színesfémekhez.
Tovább...

Akciónk március 31-ig érvényes.