Diamant Gépszerviz ISO tanusítványa és SAP bevezetése

A projekt címe:
Innovációs kapacitásbővítő beruházás a Diamant Gépszervíz Kft-nél

A kedvezményezett neve:
"Diamant Gépszervíz" Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A szerződött támogatás összege: 12 916 000 Ft

A támogatás mértéke: 50%

A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-03624

A projekt befejezési dátuma: 2019.08.07.

A projekt tartalma:
Beruházásunk megvalósítása során zalaegerszegi székhelyünkön (8900 Zalaegerszeg, Ola utca 44.), amely egyben a projektünk megvalósítási helyszíne is, az alábbi eszközök kerültek beszerzésre és beüzemelésre:

- 1 db MVM MX 150 megmunkáló gép faipari gyalukések gyártásához, élezéséhez
- 1 db TEKNOX P 80 szerszámmosó berendezés
- 1 db CIT MECCANICA ZIKA fogalak köszörülő berendezés
- 1 db VISCAT FULGOR BM-1200 fog forrasztó berendezés

Társaságunk 2002 óta faipari szerszámok kereskedelmével foglalkozik, ezért gyártási folyamataink fejlesztése szempontjából is szükség volt eszközállományunk bővítésére és fejlesztésére új, innovatív eszközök beszerzése által.

A projekt keretében megvásárolt gyártó és élező gépekkel az asztalos üzemeknek gyalukéseket és körfűrész lapokat tudunk gyártani és élezni. A gyalukés gyártó és élező géppel a partnereink gyalugépeihez lehetőségünk lesz szerszámokat szállítani, illetve azokat élezni. A szerszámmosó berendezés a nyersanyagok és az élezendő szerszámok tisztítására szolgál.
A körfűrész köszörülő és forrasztó géppel a körfűrész lapokat saját magunk tudjuk gyártani és a felhasználás közben történet balesetek után a fűrészlap vídia fogait pótolni.
Partnereinknek ezzel egy komplett szolgáltatást tudunk nyújtani a gyalukéseik és körfűrész lapjaik tekintetében.
A beszerzett és beüzemelt új eszközök nagyban hozzájárulnak cégünk fejlődéséhez, gyártási technológiánk színvonalának növekedéséhez, és versenyképességünk megőrzése valamint javítása mellett komplexebb szolgáltatás nyújtásához.

A beruházás részét képező eszközök a jelenleg kapható legmodernebb berendezések közé tartoznak, a tevékenységünket ezek segítségével magas színvonalon és az ügyféligényeknek maximálisan eleget téve tudjuk végezni.

Beruházásunk célja, hogy a korszerű új eszközállománnyal kapacitásbővítés által több megrendelést, akár további munkahelyek megteremtését is megvalósítsuk.

Közreműködő szervezet:
Pénzügyminisztérium – Gazdaságfejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkárság
1139 Budapest, Váci út 81-83.
gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu
Tel: +36 1 896 66666